AI

Anti-Inflammatorisk Yoga & Livsstil d. 27.4-18.5

Ville din krop have godt af 21 dage med anti-inflammatorisk yoga & livsstil?

Døjer du med ømhed, hævelse, stivhed og måske endda smerter i muskler og led?

Hud- og fordøjelsesproblemer?

Svært ved at smide overflødig vægt?

Stress & glemsomhed?

Auto-immune sygdomme?

Forskning viser, at yoga kan reducere inflammation i kroppen, 
og når vi tilføjer anti-inflammatorisk kost og livsstil, vil du kunne mærke og se resultater.

PS: Selvom du ikke døjer med forhøjet inflammation, vil du stadig få glæde af dette forløb, hvis du er interesseret i at leve sundt, godt og længe.

Yoga

Du får 21 anti-inflammatoriske yogaklasser inkl. 6 live yogaklasser

Kost
Du får kostplan, opskrifter, foodprepping og indkøbsliste til 21 dage

Community

Du får adgang til facebookgruppen, hvor vi hepper på hinanden 

Det Praktiske

Kan yoga reducere inflammation?
Ja! Læs forskningsresultaterne her
Og når vi kombinerer med anti-inflammatorisk kost og livsstil, vil du se resultater.

Hver weekend går jeg live og guider dig igennem en anti-inflammatorisk yogaklasse. Det er også i weekenderne, at vi laver madplan, køber ind og foodprepper, så vi er klar til ugen.

I ugedagene sender jeg hver morgen dagens yogaklasse. Hver klasse varer fra 20-35 minutter, og alle er med fokus på at reducere inflammation i din krop.
Alle niveauer kan deltage - også begyndere.
Du har adgang til dette forløb i 30 dage.

mmmm
Yoga med Britt
Birgitte - Yogi

“Hold da op! Du er så nærværende, selvom det er online. Og selv amatører som mig kan være med! Jeg har fået styrke, jeg sover bedre om natten, og taljen er mindre. Din yoga har givet så meget. Og jeg har selvfølgelig meldt mig til dit næste forløb.”

Yogi

Yoga med Britt
Janni - Yogi

“Nyder så meget dine livevideoer. På søndag har jeg taget 21 dage i streg (troede aldrig det ville ske) og føler mig på toppen - mit mantra sund, glad og i balance er opfyldt...bonus 3 kg vægttab💪🏻👌🏻 - så af ❤️ tak for kickstart og inspirerede forløb 🧘🏼‍♀️🙏🏻”

Yogi

Yoga med Britt
Helle - Yogi

“Af hjertet tak for et super fantastisk forløb.
Jeg har fået så megen energi, bedre fysik, bevægelighed i alle leddene, rygsøjlen. Ikke ondt i nakke og lænd mere. Og min hud stråler!
Af hjertet tak for din herlige udstråling, dit nærvær, dine livsværdier, som du med glæde deler ud af også online, fantastisk.”

Yogi

Beløbet er et engangsbeløb og fornyes ikke.

NB: Gratis for medlemmer af Yogaklubben

britt

Mit navn er Britt Ziwes, og jeg er din online yogalærer. Da jeg var på vej i overgangsalderen, begyndte jeg at opleve øget inflammation i min krop. (Vidste du, at østrogen virker anti-inflammatorisk, og når østrogen falder, stiger inflammationen?)

Det viste sig ved migræner, hudlidelser som eksem og rosacea, kløe, varme og afbrudt søvn. Jeg kunne også mærke, at alkohol, sukker og stress satte endnu mere fut under min inflammation.  Så jeg begyndte at sætte mig ind i, hvordan jeg kunne reducere inflammation i min krop med kost, livsstil og yoga, og jeg har nu sat et program sammen, som virker for mig,  og som jeg tror på, også vil have en positiv effekt på dig og din krop.

Jeg er uddannet Hatha Yoga lærer og yogaterapeut, hvilket giver dig et forebyggende og sundhedsfremmende fokus på din yogapraksis. Jeg er hverken læge eller kostvejleder, men jeg læner mig op ad ernæringsekspert Martin Kreutzer, som har skrevet flere spændende bøere om emnet.

Jeg har i snart 15 år hjulpet tusindvis af kvinder med at blive den bedste version af dem selv - sundere, stærkere og gladere og mere i balance.

Det magiske ved yogaen er, at den starter en positiv cirkel af selvkærlighed. Du får lyst til at spise sundere, skabe mere ro indeni og omkring dig selv og nære dig selv på det åndelige plan.

Min intention med dette forløb er at gøre det så nemt som muligt for dig at leve anti-inflammatorisk.

Yoga med Britt
Lene  - Yogi

“Jeg har aldrig prøvet bedre træning, og det fungerer perfekt at gøre det hjemme. Britt er så nærværende, så man ikke føler sig alene, men at man er sammen med hende og alle de andre. Jeg har fået implementeret en masse nye, sunde vaner + jeg har tabt 5 kg”

Yogi

Yoga med Britt
Heidi - Yogi

“Kombinationen af den daglige yoga, kosten og de sunde tips har gjort en verden af forskel for mig. Jeg har det bedre, end jeg har haft det længe!”

Yogi

Yoga med Britt
Mathilde Vejnø Lund - Yogi

“Dejlig yoga! Giver mig energi på dage, hvor jeg er lidt træt. Simpelthen fantastisk med din yoga, som får mig til at vælge yogaen frem for sofaen.”

Yogi

Oversigt over de 21 dage

oversigt

Kan du ikke være med live, kan du altid deltage på replay.

 

Beløbet er et engangsbeløb

NB: Gratis for medlemmer af Yogaklubben