h

24 selvkærlige låger

Gå julen i møde med god energi i kroppen og ro i sindet.
Hver dag fra 1.-24. december åbner vi en låge i YogaKalenderen, hvor der gemmer sig en yogaklasse
med et julevarmt tema, der får dig glad og stressfri igennem julemåneden.

YK
Design uden navn

Mit navn er Britt Ziwes, og jeg er din online yogalærer.

Jeg er uddannet HathaYoga-lærer og yogaterapeut, hvilket giver dig et forebyggende og sundhedsfremmende fokus på din yogapraksis.

Jeg har i snart 15 år hjulpet tusindvis af kvinder med at blive den bedste version af dem selv - sundere, stærkere og gladere og mere i balance.

Det magiske ved yogaen er, at den starter en positiv cirkel af selvkærlighed. Du får lyst til at spise sundere, skabe mere ro indeni og omkring dig selv, at nære dig selv på det åndelige plan.

Yoga er mere end bare træning - det er en måde at leve på.

Og jeg vil meget gerne guide dig.

Namaste fra Britt

Yoga med Britt
Tina - Yogi

“Tak for skøn yogakalender, diversiteten var god, tempoet og sværhedsgraden perfekt. Alt er blevet nydt og det er bestemt blevet en bedre december på grund af den så tak for det og tak for dig.”

Yogi

Yoga med Britt
Carina - Yogi

“Tusind tak for skøn yogakalender. Hver dag har været en kærlig stund til krop og sind. Jeg er så taknemmelig og stolt over at prioritere denne tid til mig selv, og tak for at du giver mig muligheden ❤️🙏🏻”

Yogi

Yoga med Britt
Agata - Yogi

“Elsker de korte, afvekslende sessioner, som er nemme at passe ind. Du guider så fint, så jeg ikke behøver kigge på skærmen hele tiden. Det har været så skønt, det hele, og jeg er så klar til at fortsætte den gode stil med regelmæssig yoga.”

Yogi

Her er lidt praktisk om din Yogakalender

Hver morgen kl. 05 åbnes dagens låge inde i en privat facebookgruppe, men du gennemfører selvfølgelig bare dagens klasse, når det passer ind i din dag.

Du skal sætte 10-30 min. af hver dag.

Hver søndag i advent kl. 10 går jeg live og guider dig igennem en 40 minutters session. 

Du har adgang til Yogakalenderen i 30 dage, hvis du skulle komme lidt bagud. Du kan også nyde de 400+ andre yogavideoer, som ligger inde i gruppen.

Vi glæder os til at gå julen i møde sammen med dig.

Namaste fra Britt

bbb
Julepris kun kr. 100 (Normalpris kr. 200)