ai2

Ville din krop have godt af anti-inflammatorisk yoga & livsstil?

Døjer du med ømhed, hævelse, stivhed og måske endda smerter i muskler og led?

Hud- og fordøjelsesproblemer?

Svært ved at smide overflødig vægt?

Stress & glemsomhed?

Auto-immune sygdomme?

Forskning viser, at yoga kan reducere inflammation i kroppen, og når vi kombinerer med kost og sund livsstil, vil vi kunne se og mærke resultater.

På min gratis workshop fortæller jeg lidt om, hvordan du kan reducere inflammation med kost og livsstil og guider dig desuden igennem en anti-inflammatorisk yogaklasse. Sæt 60 minutter af.

Selvom du ikke har forhøjet inflammation, vil du stadig få glæde af workshoppen, hvis du interesserer dig for at leve sundt.

Alle uanset niveau kan deltage i denne klasse.

Ved tilmelding modtager du link til workshoppen.

Det er helt gratis at deltage, og du er mere end velkommen til at invitere andre, som du mener, kunne have glæde af denne workshop. 

Namaste fra Britt Ziwes

Yoga med Britt
Lene - Yogi

“Jeg har aldrig prøvet bedre træning, og det fungerer perfekt at træne hjemme. Britt er så nærværende, så man mærker, at man er sammen med hende og alle de andre. Jeg havde aldrig prøvet yoga før og var stiv som et brædt. Nu mærker jeg allerede mere smidighed og har ikke længere ondt i ryggen.”

Yogi

Yoga med Britt
Heidii Foget - Yogi

“Var lidt skeptisk over om udbytte af online yoga kunne leve op til fysisk yoga undervisning, men DET kan det! Britt er så nærværende - og det er så NEMT. Jeg skal ikke ud og køre, finde p-plads og stresse rundt. Jeg tænder bare iPaden, og så er jeg igang. Uanset hvad, så fortsætter jeg med Britt online yoga.”

Yogi

Yoga med Britt
Mathilde Vejnø Lund - Yogi

“Dejlig yoga! Giver mig energi på dage, hvor jeg er lidt træt. Simpelthen fantastisk med din yoga, som får mig til at vælge yogaen frem for sofaen. Og din behagelige stemme kunne jeg lytte til hele dagen.”

Yogi

Design uden navn

Mit navn er Britt Ziwes, og jeg er din online yogalærer.

Jeg er uddannet Hatha Yoga lærer og yogaterapeut, hvilket giver dig et forebyggende og sundhedsfremmende fokus på din yogapraksis.

Jeg har i snart 15 år hjulpet tusindvis af kvinder med at blive den bedste version af dem selv - sundere, stærkere og gladere og mere i balance.

Det magiske ved yogaen er, at den starter en positiv cirkel af selvkærlighed.

Du får lyst til at spise sundere, skabe mere ro indeni og omkring dig selv, at nære dig selv på det åndelige plan.

Yoga er mere end bare træning - det er en måde at leve på.

Og jeg vil meget gerne guide dig.