Løft bagperronen med 100 squats
Om denne Intro

Få et balleløft med yogasquats - efter denne gratis yogaklasse, vil du elske squats!

Intet slår squats, når det handler om at styrke mave, bækkenbund, lænd, knæ, baller og lår - når de udføres korrekt og mindfuldt.

Yoga Squats er en styrkende serie til core, lænd, knæ, baller og lår, hvor vi også integrerer twists, bagoverbøjninger osv., så vi får arbejdet det meste af kroppen igennem og får en fuld praksis.

Det bliver altså en sjov, lille serie med funky musik, så det ikke føles som hårdt arbejde.


Alle uanset niveau kan deltage.


Mit håb er, at du herefter fortsætter med Yoga Squats som en regelmæssig praksis.

Ved tilmelding modtager du video-optagelsen af min workshop i din indbakke.


Det er helt gratis at deltage, og du er mere end velkommen til at invitere andre, som du mener, kunne have glæde af denne workshop. Det gør du ved at klikke nederst på denne side.

Kærlig hilsen Britt Ziwes

Britt Ziwes er Hatha-Yoga lærer og Yogaterapeut med mere end 15 års undervisningserfaring. Britt Ziwes er indehaver af Yogaklubben.com
Britt Ziwes
Vibeke - Yogi

“Yoga Squats er blevet en fast del af mine hverdagsmorgener. Det er overskueligt med 10-15 min. træning hver morgen og en fantastisk dejlig start på dagen 🙂 ”

Yogi

Britt Ziwes
Janni - Yogi

“Kan varmt anbefale Yoga Squats - er blevet en helt fast del af min morgenrutine🧘🏼‍♀️🙏🏻👣”

Yogi

Britt Ziwes
Belinda - Yogi

“Jeg har normalt ikke kunne lave mange squats uden smerte i mine knæ. Men med Britt Ziwes gik det overraskende godt. Gennemførte uden smerter ❤ Og fik betydeligt strammet op 🙂Jeg har fået så megen energi, bedre fysik, bevægelighed i alle leddene, rygsøjlen. Ikke ondt i nakke og lænd mere. ”

Yogi