Det Praktiske

Yogaklubben er en online yogaplatform, som både består af en medlemsklub og en række online yogaforløb til dig, som ikke er klar til at committe dig til et medlemsskab lige nu.

Når du køber et online forløb uden at være medlem, har du i princippet livstidsadgang til forløbet og kan logge ind og genbesøge det, når end du vil.

Yogaklubben er en abonnementsbaseret medlemsklub, hvor du får adgang til mere end 400 af mine bedste yogavideoer - og biblioteket vokser hver uge.

Her er alt fra rolig yin til sveddryppende Power-Yoga, her er yoga til både begyndere og til dig, som er midt i mellem.

Derudover bliver du også medlem af den private facebookgruppe Yogaklubbens Yogier hvor vi mødes på skærmen hver søndag. Her går jeg live og underviser dig i en yogaklasse, og du er med til at bestemme temaet.

Hver uge sender jeg dig en playliste med foreslag til din praksis.

Du har mulighed for at stille mig spørgsmål ang. din yogapraksis både når jeg går live på facebook og i kommentarfeltet under hver yogavideo inde i yogaklubben.

Som medlem deltager du også gratis på mine 4 årlige forløb. På forløbene, det kunne fx være en challenge, dyrker vi yoga hver dag sammen i en periode for at booste vores yogaform og opretholde en regelmæssig praksis.

Der er også en gratis app tilknyttet, så du har nem adgang til din yogaklasser.

Det bedste ved Yogaklubben er dog fællesskabet blandt yogierne, som bringer så meget god energi.

n

FAQ

Jeg er ikke på facebook, hvad gør jeg?

Det behøver du heller ikke være, da videoen efterfølgende ender i Yogaklubben, men hvis du gerne vil være med live, kan du måske låne en profil eller oprette en tom profil til formålet.

Kan jeg opsige mit medlemsskab når som helst?

Ja, hvis du har et Måne-Medlemsskab - og så har du stadig adgang de 30 dage ud. Hvis du har et Stjerne- eller Sol-Medlemsskab er du bundet i hhv. 3 og 6 måneder, men til gengæld til en lavere pris.

Kan jeg sætte mit medlemsskab i bero?

Du kan altid bede mig pause dit medlemsskab, hvis der kommer en periode, hvor du ikke kan dyrke yoga.

Jeg er begynder. Er der også noget for mig?

Ja! Jeg kan anbefale dig at starte med forløbet Godt i Gang, og herefter vil du kunne følge størstedelen af yogaklasserne.

Skal jeg bruge særligt udstyr?

Jeg kan anbefale en skridsikker yogamåtte og et tæppe, en skærm, internetadgang - that's it. Har du yogaudstyr, så brug endelig det. Og ellers bruger vi tykke bøger, puder og lange strømper. 

Kan jeg downloade vodeoer og lydfiler?

Du har adgang til indholdet, så længe du er medlem, men jeg har ophavsretten til materialerne. Derudover er dit medlemsskab personligt og må ikke deles med andre.

Er der en gratis App tilknyttet?

Ja, du kan downloade Simplero Appen, som giver dig ned adgang både til Yogaklubbens bibliotek, men også dine forløb

Har du andre spørgsmål?

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.