Det Praktiske

Yogaklubben er en abonnementsbaseret medlemsklub, hvor du får adgang til mere end 100 af mine bedste yogavideoer - og biblioteket vokser hver uge.

Her er alt fra rolig yin til sveddryppende Power-Yoga, her er yoga til både begyndere og øvede og til dig, som er midt i mellem.

Derudover bliver du også medlem af den private facebookgruppe Yogaklubben - Members Only, hvor vi mødes hver søndag kl. 10. Her går jeg live og underviser dig i en yogaklasse, og du er med til at bestemme temaet.

Videoen bliver liggende i facebookgruppen i 48 timer, hvorefter jeg tager den ned, tryller lidt med lys og lyd, og så bliver den mere lækre udgave lagt over i biblioteket i Yogaklubben, og så kan du nyde den der.

Du har mulighed for at stille mig spørgsmål ang. din yogapraksis både når jeg går live på facebook og i kommentarfeltet under hver yogavideo inde i yogaklubben.

Som medlem deltager du også gratis på mine 4 årlige live forløb. I 2022 har vi fx en 21 Day Yoga Detox Challenge, et Ayurveda-forløb, et 7 dages Chakra Yoga forløb og et Shakti Yoga forløb (feminin power).

Jeg skriver jævnligt nogle motiverende mails og playlister til dig, så jeg er sikker på, at du får maksimalt udbytte af dit medlemsskab.

b

FAQ

Jeg er ikke på facebook, hvad gør jeg?

Det behøver du heller ikke være, da videoen efterfølgende ender i Yogaklubben, men hvis du gerne vil være med live, kan du måske låne en profil eller oprette en tom profil til formålet.

Kan jeg opsige mit medlemsskab når som helst?

Ja, hvis du har et Måne-Medlemsskab - og så har du stadig adgang de 30 dage ud. Hvis du har et Stjerne- eller Sol-Medlemsskab er du bundet i hhv. 3 og 6 måneder, men til gengæld til en lavere pris.

Kan jeg sætte mit medlemsskab i bero?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der opstår en situation, hvor du ikke kan dyrke yoga.

Jeg er begynder. Er der også noget for mig?

Ja! Jeg kan anbefale dig at starte med forløbet Yoga for Begyndere, og herefter vil du kunne følge størstedelen af yogaklasserne.

Skal jeg bruge særligt udstyr?

Jeg kan anbefale en skridsikker yogamåtte og et tæppe, en skærm, internetadgang - that's it. Har du yogaudstyr, så brug endelig det. Og ellers bruger vi tykke bøger, puder og lange strømper. 

Kan jeg downloade vodeoer og lydfiler?

Som medlem har du adgang til at benytte alt mit materiale, men jeg har ophavsretten til materialerne. Derudover er dit medlemsskab personligt og må ikke deles med andre.

Har du andre spørgsmål?

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.