Hej, jeg hedder Britt, og jeg er din online yogalærer

Velkommen til mit Yoga Univers. Hvor er jeg glad for, at du er her!

Jeg VED, at du er meget bevidst om, at din krop og dit sind ville have stor gavn af en regelmæssig yogapraksis.

Du ønsker dig en sund, stærk, smidig og smertefri krop og det mentale overskud til at vise dem omkring dig den ro, kærlighed og tålmodighed, som du har indeni dig.

Men jeg ved også, at i en travl hverdag kan det være svært at prioritere tid til sig selv.

Og hvis du gør, bliver den måske brugt til at scrolle på din telefon eller se endeløse serier på Netflix, fordi dine batterier er flade.

I get it!

Det kan være svært at motivere sig selv til sin hjemmepraksis, fordi der ikke er andre at stå til regnskab overfor end DIG. Jeg har selv arbejdet meget med min motivation og selvdisciplin. 

I Yogaklubben vil jeg inspirere, motivere og give dig redskaberne til at starte og fastholde dig egen yogapraksis derhjemme.

Hvorfor…?

Fordi der er en enorm personlig power og autonomi i at kunne skabe din egen praksis derhjemme – uafhængigt af udenforstående og uafhængigt af hvordan verden ser ud.

Jeg har været yogalærer og yogaterapeut i mere end 15 år og har undervist tusindevis af yogier og set dem gennemgå en transformation kropsligt og mentalt via en regelmæssig yogapraksis.

Siden foråret 2020 har jeg undervist i online yoga, og det kan virkelig noget. Selv de yogier som havde mest modstand på online yoga, har måttet erkende at der er enormt mange fordele, og at min undervisning er så nærværende, at det er som om, jeg står i stuen med dem.

Jeg har en uhøjtidelig, varm og kærlig tilgang til yogaen, men også en dyb respekt for yogatraditionen. Jeg er uddannet i klassisk Hatha-Yoga, men er også inspireret af Vinyasa Flow, Yin-Yoga og meget mere.

Hvad enten du vil være:
* Sundere
* Stærkere
* Slankere
* Smertefri
* Smidigere
* Gladere
* Mere i balance
… Så vil jeg meget gerne bidrage.

Fun Facts

Noget de fleste ikke ved eller tror om mig, er:

at jeg er meget introvert, en rigtig huskat. Jeg lader batterierne op ved at være hjemme og elsker at være alene. Just Me, Myself & I.

Min livret

Er thai-mad - rød eller grøn panang eller pad thai - afsluttet med en frugtplatte med vandmelon, papaya og ananas, så er jeg glad.

Min yndlingsduft

Jeg elsker æteriske olier og skifter lidt mellem forskellige dufte, men appelsin er altid dejlig og gør mig i godt humør.

Gode Vaner

Jeg er ret god til at huske mine gode vaner om morgenen, at få drukket mit vand med citron, trukket vejret dybt ud af vinduet og lave mit MorgenBoost - hen ad eftermiddagen og aftenen - njaaaaaa … der skrider det nogle gange lidt.

Yndlingsrejsemål

Det tror jeg ikke, jeg har fundet endnu. Jeg har været mange smukke steder i Asien, men der er også mange skønne steder, jeg mangler at besøge fx Costa Rica og Bali.

Favorit musik

Lige nu lytter jeg meget til London Grammer. Jeg drages af melankolsk musik, selvom jeg ellers har en meget let og glad energi 🙂

Mest pinlige øjeblik

For mange år siden sad jeg til en fin middag og skulle spise sushi for første gang (det var lige blevet sagen i Danmark) og sad og spiste edamambønner … med skrællen på. Indtil en venlig herre viste mig, man skulle presse bønnerne ud. Synes godt nok, de var lidt seje og trævlede.

Bog der gjorde mest indtryk

Borte med blæsten. Lidt corny og ikke ret Franz Kafka-ish, men elsker hvordan hovedpersonen Scarlett tager action, når lokummet brænder - og i andre tilfælde siger - “det vil jeg bekymre mig om i morgen”. Det er en god evne.

Jeg kan ikke leve uden

Kokosolie - jeg bruger det til nærmest alt. Hårkur, bodylotion, øjenmakeupfjerner, solcreme, you name it.

Hvis jeg kunne bo et andet sted

Gad godt bo i en eco-village i Costa Rica halvdelen af året - og ellers føler jeg mig meget priviligeret over at leve i Danmark.

Hvad jeg synder med, når jeg skal have hygge i sofaen: 

 Lakridser (Poletter)

Jeg vil gerne huskes for

At have gjort en forskel i folks liv og udbrede yogaen og gøre den tilgængelig for alle.

Hvis jeg ikke var yogalærer …

Så ville jeg lægge stemme til tegnefilm.