Hej, jeg hedder Britt Ziwes, og jeg er din online yogalærer

Velkommen til mit Yoga Univers.

Hvor er jeg glad for, at du er her!

Jeg VED, at du er meget bevidst om, at din krop og dit sind ville have stor gavn af en regelmæssig yogapraksis.

Du ønsker dig en sund, stærk, smidig og smertefri krop og det mentale overskud til at vise dem omkring dig den ro, kærlighed og tålmodighed, som du har indeni dig.

Men jeg ved også, at i en travl hverdag kan det være svært at prioritere tid til sig selv.

Og hvis du gør, bliver den måske brugt til at scrolle på din telefon eller se endeløse serier på Netflix, fordi dine batterier er flade.

Jeg forstår dig!

Det kan være svært at motivere sig selv til sin hjemmepraksis, fordi der ikke er andre at stå til regnskab overfor end DIG.

Jeg har selv arbejdet meget med min motivation og selvdisciplin, og da jeg nu har fundet løsningen, vil jeg gerne hjælpe dig.

Jeg har været yogalærer og yogaterapeut i mere end 12 år og har undervist tusindevis af yogier og set dem gennemgå en transformation kropsligt og mentalt via en regelmæssig yogapraksis.

På denne side vil jeg inspirere, motivere og give dig redskaberne til at starte og fastholde dig egen yogapraksis derhjemme.

Hvorfor…?

Fordi der er en enorm personlig power og autonomi i at kunne skabe din egen praksis derhjemme – uafhængigt af udenforstående og uafhængigt af hvordan verden ser ud.

Siden foråret 2020 har jeg kun undervist i online yoga, og det kan virkelig noget. Selv de yogier som havde mest modstand på online yoga, har måttet erkende at der er enormt mange fordele, og at jeg udstråler så meget nærvær, at det er som om, jeg står inde i deres stuer med dem.

Med online yoga er der ingen transport, du skal ikke stresse over parkering, du skal ikke forholde dig til en flok mennesker (og energier) i en yogasal. Du skal ikke bekymre dig om du står i det sidste nye skrig af yogakluns. Du kan dyrke yoga i en hel måned til en pris, der svarer til en biografbillet.

Og du kan dyrke yoga, når og hvor du vil.

Yoga er i sin essens en indadvendt praksis. Her mærker du efter, hvad DIN krop har brug for lige i dag, hvor længe din praksis skal være, og om du har brug for en aktiv eller en blid, afstressende praksis.

Online Yogaen bruger du til at finde inspiration og motivation til din praksis. For nogle gange er det også bare rart at blive guidet uden selv at skulle opfinde den dybe tallerken.

Jeg har en uhøjtidelig, varm og kærlig tilgang til yogaen, men også en dyb respekt for yogatraditionen. Jeg er uddannet i traditionel Hatha-Yoga, men er også inspireret af Anusara, Vinyasa Flow, Ashtanga, Yin-Yoga og meget mere.

Hvad enten du vil være:
* Sundere
* Stærkere
* Slankere
* Smertefri
* Smidigere
* Gladere
* Mere i balance
… Så vil jeg meget gerne bidrage.

Namaste fra Britt